Dr. Roller Dermarollerset 192 titanium naalden met Argireline serum voor het verminderen van rimpels

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €32,95.

18% Off

Beschikbaar via nabestelling

Dr. Roller Dermarollerset met Argireline serum bevat een complete set voor thuisbehandeling van uw huid. Deze dermarollerset bestaande uit een Dr. Roller dermaroller met 192 titanium naalden 0.3mm en een Argireline serum is zeer geschikt voor het verminderen van hyperpigmentatie.

Alternatief voor botox

Argireline serum bevat hexapeptide en collageen, dat gladde rimpels kan bewerkstelligen, huidveroudering en poriën kan verminderen. Dit alternatief voor botox zorgt tevens voor een stevige, elastische en glanzende huid. De werking van Argireline® is vergelijkbaar met botuline toxine a en is daardoor een goed alternatief voor botox. Het kan de zenuwoverdracht tussen de huid en de spiertjes onderbreken, waardoor er een huidontspannend effect kan optreden. De kleine neuropeptide dringt door de epidermale barrière en er treedt snel een hoge effectiviteit op.

Beschikbaar via nabestelling

x
Categorieën:

Beschrijving

Dr. Roller dermaroller 192 titanium naalden met een naaldlengte van 0.3mm is speciaal ontwikkeld voor het verbeteren en verminderen van onderstaande huidaandoeningen.

 • Rimpels
 • Fijne lijntjes
 • Littekens
 • Striae
 • Hyperpigmentatie
 • Cellulite
 • Haaruitval

Door de Dr. Roller dermaroller 192 titanium naalden in combinatie met een serum met actieve werkstoffen te gebruiken behaald u een nog beter resultaat van deze microneedling behandeling.

 • De naalden van de dermaroller stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in de huid.
 • Helpt dode huidcellen van de huid te verwijderen.
 • 192 hoogwaardige titanium naalden.
 • Door het gebruik van een dermaroller wordt de absorptie van bijvoorbeeld anti-haaruitval c.q. haargroeistimulatie producten in de huid verhoogd.

Hoe vaak kan ik een Dermaroller gebruiken voor het beste resultaat?

0.3 mm: dagelijks of om de dag
0.5 mm: om de 3 weken
1.0 mm: om de 4-6 weken
1.5 mm: om de 6 weken
2.0 mm: om de 8 weken

Dr. Roller Dermaroller 192 titanium naalden is ook leverbaar in andere naaldlengtes voor specialistische huidverzorging.

De naalden van 2,5 mm – 3,0 mm kunnen striae, rimpels, littekens op het lichaam en brandwond littekens verwijderen.
De naalden van 2,0 mm kunnen kleine verwondingslittekens, rimpels rond de ogen en acnelittekens verwijderen.
De naalden van 1,00 mm – 1,5 mm kunnen rimpels, cellulite verminderen en pigmentvlekken op de huid verwijderen.
De naalden van 0,5 mm – 0,75 mm kunnen helpen om haaruitval te voorkomen, voor rimpels, littekens veroorzaakt door acné en waterpokken en anti-aging behandelingen.
De naalden van 0,2 mm – 0,3 mm zijn perfect voor cosmetisch gebruik en voor een maximale opname van huidverzorgingsproducten in de huid en voor een algehele verbetering van de textuur en kleur van de huid

Alle microneedling-behandelingen met een dermaroller kunnen thuis worden uitgevoerd. Uiteraard kunt u dit ook laten uitvoeren door schoonheidsspecialisten en/of huidtherapeuten, deze zijn veelal in staat om een juiste combinatie met producten te maken voor een nog beter en sneller resultaat. De resultaten zouden binnen een maand na het eerste gebruik van het product moeten worden getoond en uit de feedback die we ontvangen, is het vaak binnen de eerste week dat de eerste tekenen van verbeteringen zichtbaar zijn.

Dermarollers met een naaldlengte van 0.3 tot 0.5mm zijn geschikt voor thuisgebruik in het gezicht. Het is niet aan te raden om andere naaldlengtes hiervoor te gebruiken, zonder dit te laten uitvoeren door een schoonheidsspecialist en/of huidtherapeut

Productspecificaties Dr. Roller 192 titanium naalden:

– Roller Body: Diameter (20 mm) x breedte (MAX * 13,5 mm)
– Schijf: 8 Microneedling-schijven
– Naaldenschijf: 24 stuks (Totaal aantal naalden: 192 per rol)
– Naaldmateriaal: Titanium

Extra informatie

Merk

, ,