Dermaroller 192-naalden – 0.50mm helpt haaruitval voorkomen

14,95

Uitverkocht

Hebben uw patiënten last van haaruitval? Of uitdunning van het haar? Gebruik dan de dermaroller 0.50 mm en help de haargroei weer te stimuleren. Onderzoeken tonen aan dat een microneedling behandeling met de dermaroller een effectieve methode is tegen haaruitval. De haarwortelcellen in de huidlaag worden aangezet tot regeneratie en nieuwe groei. Ook wordt de microcirculatie in de huid gestimuleerd.

Daarnaast tonen recente onderzoeken aan dat het gebruik van een dermaroller voorafgaand aan de applicatie van een product, het product beter wordt opgenomen dan zonder.

Bij het gebruik van een dermaroller is het goed om te letten op de grootte van de naaldjes. Een grootte van zo’n 0,5 mm is aan te bevelen voor haargroeistimulatie, hierdoor gaan de naaldjes diep genoeg om een optimaal resultaat te geven, maar zullen ze de huid niet beschadigen.

Uitverkocht

Categorieën:

Beschrijving

Dermaroller 192-naalden 0.50mm is een dermaroller die de haargroei helpt te stimuleren; gezondheid van haar en hoofdhuid te ondersteunen en het verbeteren van de absorptie van anti-haaruitval producten.  De combinatie met haargroei producten levert vaak een beter en sneller resultaat op.

  • Stimuleert de celvernieuwing van de huid
  • Helpt dode huidcellen van de hoofdhuid te verwijderen
  • 192 hoogwaardige titanium naaldjes
  • Verhoogt absorptie van anti-haaruitval c.q. haargroeistimulatie producten
  • Ontworpen voor gebruikt op het hele hoofdhuidgebied, bij zowel vrouwen als mannen.

DRS Dermaroller 192 naalden roestvrij staal ook voor andere soorten huidverzorging

De naalden van 2,5 mm – 3,0 mm kunnen striae, rimpels, littekens op het lichaam en brandwond littekens verwijderen.
De naalden van 2,0 mm kunnen kleine verwondingslittekens, rimpels rond de ogen en acnelittekens verwijderen.
De naalden van 1,00 mm – 1,5 mm kunnen rimpels, cellulite verminderen en pigmentvlekken op de huid verwijderen.
De naalden van 0,5 mm – 0,75 mm kunnen helpen om haaruitval te voorkomen, voor rimpels, littekens veroorzaakt door acné en waterpokken en anti-aging behandelingen.
De naalden van 0,2 mm – 0,3 mm zijn perfect voor cosmetisch gebruik en voor een maximale opname van huidverzorgingsproducten in de huid en voor een algehele verbetering van de textuur en kleur van de huid

Alle microneedling-behandelingen met een dermaroller kunnen thuis worden uitgevoerd. Uiteraard kunt u dit ook laten uitvoeren door schoonheidsspecialisten en/of huidtherapeuten, deze zijn veelal in staat om een juiste combinatie met producten te maken voor een nog beter en sneller resultaat. De resultaten zouden binnen een maand na het eerste gebruik van het product moeten worden getoond en uit de feedback die we ontvangen, is het vaak binnen de eerste week dat de eerste tekenen van verbeteringen zichtbaar zijn.

Productspecificaties:

– Roller Body: Diameter (20 mm) x breedte (MAX * 13,5 mm)
– Schijf: 8 Microneedling-schijven
– Naaldenschijf: 24 stuks (Totaal aantal naalden: 192 per rol)
– Naaldmateriaal: medisch roestvrij staal
– 50% verbetering van de naaldsterkte dan ander product

Extra informatie

Merk