Behandelingen

Welkom bij MedAes, uw vertrouwde partner in medische en esthetische apparatuur. Wij bieden een breed scala aan geavanceerde behandelingen op het gebied van huidtherapie, ontworpen om de wensen van uw klanten te vervullen en uw praktijk te laten bloeien. Ontdek hieronder enkele van onze topbehandelingen:

 1. Carbon Laser:
  De Carbon Laserbehandeling staat bekend om zijn vermogen om de huid te verjongen en poriën te minimaliseren. Door gebruik te maken van een speciale carbonlotion en gecontroleerde laserpulsen, wordt onzuiverheden verwijderd en de collageenproductie gestimuleerd. Het resultaat is een stralende en verjongde huid.
 2. HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound):
  HIFU is een niet-invasieve behandeling die gericht is op huidverstrakking en lifting. Door gebruik te maken van geconcentreerde ultrasone energie, stimuleert HIFU de diepere huidlagen, wat resulteert in een verstevigd en gelift uiterlijk zonder chirurgische ingreep.
 3. Endermologie:
  Endermologie is perfect voor het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de huidtextuur. Ons assortiment endermologie-apparatuur biedt geavanceerde massagetechnieken met zuigkracht, wat de bloedcirculatie stimuleert en de huid strakker maakt.
 4. Microneedling:
  Microneedling bevordert de natuurlijke collageenproductie door kleine microperforaties in de huid te creëren. Dit resulteert in een verbeterde huidtextuur, vermindering van fijne lijntjes en een algehele jeugdige uitstraling.
 5. Cryolipolyse:
  Voor niet-chirurgische vetvermindering is Cryolipolyse de ideale oplossing. Door gecontroleerde koeling worden vetcellen selectief behandeld, wat leidt tot een natuurlijke afvoer van vet en een strakkere lichaamscontour.
 6. Elektroporatie:
  Elektroporatie maakt gebruik van elektrische pulsen om de celmembranen tijdelijk doorlaatbaar te maken, waardoor de opname van actieve ingrediënten wordt verbeterd. Dit maakt het een effectieve keuze voor het leveren van hoogwaardige huidverzorgingsproducten.
 7. HI-EMS (High-Intensity Electromagnetic Stimulation):
  HI-EMS is ontworpen voor spierversteviging en contourvorming. Met behulp van elektromagnetische pulsen worden de spieren gestimuleerd, wat resulteert in een strakker en sterker lichaam.
 8. Laserontharing en Tattoo Verwijderen:
  Onze geavanceerde laserapparatuur biedt veilige en effectieve ontharingsbehandelingen en tattoo-verwijdering. Klanten zullen genieten van langdurige resultaten en een gladde, haarvrije huid.
 9. Huidverbetering:
  Of het nu gaat om het verminderen van pigmentatie, het verbeteren van de textuur of het aanpakken van tekenen van veroudering, onze huidverbeteringsbehandelingen bieden op maat gemaakte oplossingen voor diverse dermatologische behoeften.

Bij MedAes begrijpen we de behoefte aan hoogwaardige apparatuur voor uw praktijk. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze innovatieve behandelingen uw aanbod kunnen verrijken en uw klanten tevreden kunnen stellen.