Over MedAes Europe

MedAes Europe is een toonaangevende groothandel die gespecialiseerd is in medische apparatuur en verbruiksartikelen voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Sinds de oprichting in 2020 hebben we ons gecommitteerd aan het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service aan professionals in de esthetische en medische industrie.

Ons assortiment omvat een uitgebreide selectie van apparatuur en benodigdheden die essentieel zijn voor het uitvoeren van diverse huidbehandelingen en cosmetische procedures. Of het nu gaat om laserapparatuur, IPL-systemen, microneedling-pennen, chemische peelings, of huidverzorgingsproducten, wij bieden een breed scala aan oplossingen van gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Bij MedAes Europe streven we naar een nauwe samenwerking met onze klanten om hun behoeften volledig te begrijpen en te voorzien in op maat gemaakte oplossingen die aan hun specifieke eisen voldoen. Ons ervaren team van professionals staat altijd klaar om deskundig advies te geven en technische ondersteuning te bieden, zodat onze klanten met vertrouwen kunnen werken en uitstekende resultaten kunnen behalen.

Naast het leveren van hoogwaardige producten en service, hechten we bij MedAes Europe ook veel waarde aan continue educatie en training. We organiseren regelmatig workshops, seminars en trainingssessies om professionals op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de branche, zodat ze hun vaardigheden kunnen blijven verbeteren en uitbreiden.

Bij MedAes Europe geloven we in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en wederzijds succes. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten overal in Europa en hen te ondersteunen bij het leveren van de beste zorg aan hun patiënten en klanten.

Kortom, MedAes Europe is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige medische apparatuur en verbruiksartikelen, ondersteund door uitstekende service en deskundig advies. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan het realiseren van uw professionele doelen en het leveren van uitmuntende resultaten.

Over Bevani B.V.

Wij zijn een jong en dynamisch team dat gepassioneerd is door e-commerce. Ons doel is om jou als klant de best mogelijke online shopping ervaring te bieden. Wij geloven dat online winkelen niet alleen gemakkelijk en efficiënt moet zijn, maar ook leuk en inspirerend.

Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde en uitgebreide selectie van producten van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar robuuste mobiele telefoons en tablets; starthulpen; bbq; houtskool; aanmaakwokkels; aanmaakblokjes; dermapen; medische apparatuur of naaldcartridges, bij Bevani B.V. vind je het allemaal.

Officieel distributeur

Bevani B.V. is officieel distributeur en importeur van meerdere merken.

Wij streven naar uitstekende klantenservice en staan altijd klaar om te helpen. Als je vragen hebt over een product, de bestelprocedure of iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om je te helpen en eventuele problemen op te lossen.

Bedankt dat je voor ons hebt gekozen als jouw online winkelbestemming. We hopen dat je geniet van het winkelen bij ons en we kijken uit naar je volgende bezoek!