Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER

Ben jij een schoonheidsspecialiste of huidtherapeute en wil jij tatoeages en permanente makeup verwijderen? Of ben jij een tattoo profesional en wil jij tatoeages verwijderen? Dan is de Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER de meest ideale oplossing voor uw salon of kliniek.

Naast tatoege en permanente makeup verwijderen heeft deze Q-Switched ND YAG Laser nog meer mogelijkheden voor het uitvoeren van beauty behandelingen, bijvoorbeeld huidverbetering door carbon laserpeelingen of het verminderen van pigmentvlekken. De investering voor de aanschaf van de Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER heeft u dan ook snel terugverdiend!

Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER
Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER
Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER

Tatoeage en permanente makeup verwijderen

Huidverbetering door Carbon Laser Peeling

Verminderen pigmentvlekken

Werking Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER

In 1980 werd de eerste laser van de Q-switched series geïntroduceerd, die meer geschikt was voor het verwijderen van tatoeages bij huidtype I-III. Bij huidtype IV-VI hadden deze lasers het effect dat de melanine in de bovenste huidlaag meer energie absorbeerde. Hierdoor bereikte onvoldoende energie het doelpigment van de tatoeage in de dermis, energie die echter nodig is om het pigment te vernietigen. Enkele jaren later werd daarom een nieuwe versie geïntroduceerd: de Q-switched Neodymium-Doped Yttrium Aluminium Garnet 1064 nm laser (Q-switched Nd:YAG 1064 nm). Vanwege zijn lange golflengte kan de Q-switched Nd: YAG 1064 nm laser gebruikt worden bij huidtype I-VI. Hierdoor is de laser zelfs geschikt voor donkere huidtypes zonder risico op witte vlekken in de huid.

Q-Switched ND YAG

De Q-Switched ND YAG-laser is een bijzonder efficiënte laser, die gemakkelijk 1000 Watt aan 1064 nm kan leveren. Het is daarom mogelijk met behulp van niet-lineaire optica een frequentie-verdubbeling te bewerkstelligen en zo een groene bundel van 532 nm te verkrijgen.

tatoeage verwijderen
Tatoeage verwijderen met Gold Laser Q-Switched ND YAG QS-01

Tatoeage en permanente make-up verwijderen met Q-Switched ND YAG laser

Niet alle mensen zijn tevreden over de aangebrachte tatoeages en/of permanente makeup door een salon. Sommige mensen willen juist hun tattoo verwijderen vanwege een gebeurtenis in hun levensfase. Gelukkig weten steeds meer potentiële klanten een salon of kliniek te bereiken voor deze behandeling. Start daarom vandaag nog met het aanbieden van deze behandelingen in uw salon of kliniek!

Tattoo verwijderen

Onze Q-Switched ND YAG laser zendt laserpulsen uit die minder dan een miljoenste seconde duren. De energie van deze energiepulsen dringt de huid binnen en vernietigen onder de huid de ingekapselde deeltjes inkt van de tatoeage. Uiteraard is onze Q-Switched ND YAG laser uitvoerig getest en draagt de laser het medische CE-keurmerk.

Permanente make-up verwijderen

Het aanbrengen van permanente make-up (PMU) is voor veel mensen een prachtige oplossing. Toch komt het steeds vaker voor dat mensen niet tevreden of uitgekeken zijn op de aangebrachte permanente make-up. Met onze Q-Switched ND YAG laser heeft u als tattoo of beauty professional een laser die zeer geschikt is in het verwijderen van permanente makeup van bijvoorbeeld wenkbrauwen; liplijnen en ooglid contouren.

Huidverbetering door Carbon Laser Peeling met Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER

Een Carbon Laser Peeling is een doeltreffende methode om de huid diepgaand van binnenuit te reinigen en te verjongen. Door het gebruik van een combinatie van de Q-Switched ND YAG-laser met een medisch koolstofmasker wordt een zuiveringsproces in de huid geactiveerd.

Huidverbetering door middel van lasertechnologie met een carbonmasker

De Carbon Laserpeeling voor huidverbetering wordt uitgevoerd met de Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER. De energie van deze laser wordt bijna niet geabsorbeerd door water en komt pas vrij in de diepere huidlagen van onze dermis. De warmte van deze laser stimuleert de aanmaak van collageen, een eiwit dat essentieel is voor het bindweefsel en zorgt voor een goede elasticiteit. Hierdoor wordt de huid zichtbaar verbeterd en verjongd.

Deze behandelmethode met de Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER is geschikt voor de volgende behandelingen in uw schoonheidssalon of cosmetische kliniek:

– Huidverjonging
– Vermindering van rimpels en fijne lijntjes
– Vermindering van acne
– Verkleining van grove poriën
– Herstel van de vette huid
– Stimulatie van collageen
– Vermindering van littekens

Huidverbetering door Carbon Laser Peeling met Gold Laser Q-Switched ND YAG QS-01
verminderen pigmentvlekken met Gold Laser Q-Switched ND YAG QS-01
Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER

Verminderen pigmentvlekken met Q-Switched ND YAG laser

We streven allemaal naar een mooie, gladde en egale huid met een stralende teint. Voor velen van ons is een gebruinde en gave huid een schoonheidsideaal.

Pigmentvlekken komen vaak voor op delen van de huid die veel aan de zon zijn blootgesteld. Naarmate we ouder worden, kunnen ook ouderdomsvlekken ontstaan, vooral op handen, gezicht en decolleté. De zon is niet de enige boosdoener; deze vlekken kunnen ook verschijnen na wondjes, acne, rond littekens of gewoon door ouderdom. Pigmentvlekken die tijdens de zwangerschap in het gezicht verschijnen, worden zwangerschapsmasker of melasma genoemd.

Helaas verdwijnen deze pigmentvlekken meestal niet vanzelf en kunnen ze blijvende ontsieringen vormen. Met behulp van de Q-Switched ND YAG QS-02-laser kunnen beautyprofessionals veilig en effectief pigmentvlekken zoals zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken, zonnevlekken en andere vormen van pigmentatie verwijderen.

Bij een laserbehandeling van pigment wordt het licht van de laser geabsorbeerd door het overmatige pigment en omgezet in warmte. Het pigment wordt afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Het resultaat is een prachtige, stralende en egale huid.

Er zijn verschillende pigmentafwijkingen die op uw huid kunnen voorkomen, waaronder moedervlekken, sproeten, ouderdomsvlekken en melasma/zwangerschapsmasker.

Couperose behandelen met Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER

Couperose is de naam voor ontsierende rode of blauwe bloedvaatjes op de wangen, kin, voorhoofd en neus. Deze huidaandoening komt bij veel mensen voor. Couperose kan succesvol behandeld worden met behulp van een Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER. Veel huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten maken tegenwoordig gebruik van dit type laser.

Een laserbehandeling voor couperose is de meest geschikte en efficiënte manier om couperose te verminderen, omdat het gebied tot op de millimeter nauwkeurig kan worden aangepakt. Met een laser is het mogelijk om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door een speciale golflengte wordt één specifiek doel in de huid bereikt, zoals de bloedvaatjes, zonder de omliggende huid te beschadigen.

Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER

Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER kopen?

Verkoopprijs: € 5.499,- exclusief BTW

Heeft u interesse om dit apparaat te huren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leasen i.p.v. kopen?

Wilt u geen fors investeringsbedrag kwijt zijn voor nieuwe medische apparatuur? Wellicht is leasen dan een optie voor u. Wij maken graag een leasevoorstel voor u op basis van 12, 24 of 36 maanden.

Leaseprijs vanaf € 139,- per maand exclusief BTW

Rekenvoorbeeld:
36 maanden + aanbetaling € 1000,- =  € 139,- per maand exclusief BTW
24 maanden + aanbetaling € 1000,- =  € 199,- per maand exclusief BTW
12 maanden + aanbetaling € 1000,- =  € 379,- per maand exclusief BTW

Training bij aankoop apparatuur

Wij bieden bij onze medische en esthetische apparatuur altijd een instructie training aan. Daarnaast bieden wij ook dagopleidingen voor de behandelingen behorend bij ons productportfolio. Zo zijn uw medewerkers altijd goed getraind aan het werk bij nieuw aangeschafte apparatuur.

TRAINING

Contact

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u graag meer weten? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

  Technische specificaties Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER

  Golflengte 1320/1064/532nm
  Beeldscherm 7.4″ kleuren touchscreen
  Type laser Sapphire and Ruby switch Q/KTP/YAG laser instrument
  Pulse energie 1600mJ
  Instructie licht infraroodstraal
  Breedte van puls 6ns
  Frequencie 1 to 6Hz
  Spot diameter 1-8mm
  Koelsysteem Wind + water + halfgeleider
  Beveiligingssysteem Noodstop
  Machine afmetingen 52x39x37cm
  Bruto gewicht 30kg
  Netto gewicht 28kg
  Voltage 110/220V, 5A, 50Hz
  Vermogen 650W
  Flitsen per lamp 600.000
  Flitsen per handstuk 2.400.000

  Garantie

  Bij aanschaf van de Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER zit 1 jaar fabrieksgarantie inbegrepen. Naast deze fabrieksgarantie geven wij nog 1 jaar extra garantie.

  Wij adviseren altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze service & onderhoudsafdeling.

  * De effecten van Q-Switched ND YAG QS-02 CARBON/TATTOO LASER zijn persoonsafhankelijk; een 100% werking voor iedereen bestaat niet. De resultaten zijn mede afhankelijk van de frequentie en interval van de behandelingen.