Gold Lift 4D HIFU 4H-01

Ben jij een schoonheidsspecialiste of huidtherapeute en wil jij face of body lift zonder snijden of plastische chirurgie aanbieden aan uw klanten? Dan is de Gold Lift 4D HIFU 4H-01 de meest ideale oplossing voor uw salon of kliniek.

Gold Lift 4D Hifu 4H-01 voor beauty professionals
Gold Lift 4D Hifu 4H-01 voor beauty professionals_zijkant handstuk
Gold Lift 4D Hifu 4H-01 voor beauty professionals_zijkant handstuk

Facelift zonder snijden

Billen liften zonder plastische chirurgie

Verstrakken van bovenbenen en armen

Wat is een Gold Lift 4D HIFU behandeling?

De Gold Lift 4D HIFU-behandeling is een face of body lift zonder snijden of plastische chirurgie. Dit is de nieuwste niet-invasieve technologie voor huidverbetering, huidverstrakking, huidlifting en rimpelvermindering. Met de Gold 4D HIFU is het liften van de hals, gelaat en decolleté relatief eenvoudig uit te voeren. Er is nauwelijks hersteltijd en de behandeling wordt over het algemeen goed verdragen

Huidlifting zonder snijden of plastische chirurgie

HIFU staat voor High Intensity Focus Ultrasound. De Gold Lift 4D HIFU levert direct de ultrasone energie aan de huid en onderhuids weefsel dat het collageen van de huid kan stimuleren en vernieuwen. Waardoor vervolgens de textuur van de  huid kan verbeteren en verslapping van de huid kan verminderen.

Het bereikt precies de resultaten van een facelift of een lichaam liften zonder enige invasieve chirurgie of injecties bovendien een extra bonus van deze behandelmethode is dat er geen downtime is. En het werkt ook even goed voor mensen van alle huidskleuren, in tegenstelling tot die van lasers en de intense pulslichten. De diepte van High Intensity Focused Ultrasound is 1,5 tot 16 mm naast de buitenkant van het vezelige septum dat het ook kan toepassen op een diepere SMAS-laag. De SMAS laag is belangrijk voor het liften bij face- en bodylift chirurgie. Met deze nieuwste innovatie Gold Lift 4D HIFU zijn de eerdere limieten doorbroken en is het de eerste machine die de SMAS-laag kan behandelen op een niet-invasieve behandelmethode

Gold Lift 4D HIFU behandeling SMAS-laag
HIFU
HIFU

Hoe werkt een Gold Lift 4D HIFU-behandeling?

De HIFU werkt met hoog intensieve gefocused ultrasound (High Intensity Focus Ultrasound) . In de diepere huidlagen wordt ultrasound energie gegeven. Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen en gelift worden. Geen laser of ander apparaat komt zo diep in de huid als de HIFU. De ultrasonic shots komen tot in de SMAS laag. dat is de laag waar collageen aangemaakt wordt. De shots zorgen voor directe krimping van de huid,  dit is circa 20% van de behandeling, en de shots stimuleren de aanmaak van nieuw collageen. Direct na de behandeling begint de productie van nieuw collageen. Het proces van collageen vermeerderen gaat nog 2 tot 3 maanden door na de behandeling. De huid verstevigt en rimpels worden duidelijk minder of verdwijnen.  Uw lichaam of gezicht is dan ook duidelijk gelift!

Gold Lift 4D HIFU-behandeling is bewezen als een veilige en effectieve behandeling. Bijwerkingen zijn zeldzaam en kunnen zijn: roodheid, blauwe plekken, zwelling, gevoeligheid, krampen, jeuk en gevoelloosheid. Mogelijk hebt u pijnstillers nodig. Uw behandelaar zal de mogelijke bijwerkingen voorafgaand aan de behandeling volledig met u doorspreken.

Contra-indicaties en niet te behandelen gebieden zijn:

• Zwangere vrouwen.
• Patiënten met hart-en vaatziekten, diabetes en hyperthyreoïdie.
• Patiënten met gevorderde kanker.
• Gebieden met open wonden.
• Gebieden met ernstige of cystische acne of met metalen implantaten
• Persoon die te oud is (meer dan 70), en met ernstige huid verslapping en rimpels.
• Injectie van botox in de afgelopen 3 maanden.
• Prothese gevulde gebieden.
• U een laser of IPL behandeling heeft gehad in de afgelopen 4 weken.
• Te droge huid, moet eerst een hydraterende voorbehandeling doen 3 dagen voorafgaand aan de Gold Lift 4D HIFU behandeling.

Welke zones behandelden met Gold Lift 4D HIFU?

Een Gold Lift 4D HIFU-behandeling stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van ultrasound geluidsgolven.

Tijdens de behandeling wordt een applicator op de te behandelende huid geplaatst waarna een beeld op een scherm inzicht geeft in de opbouw van de huid. De behandelaar kan nu op de exacte diepte en op de juiste plaats gefocuste energie afgeven. Hierdoor zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Meteen na de behandeling word het liftende proces in werking gezet. Deze behandeling werkt zes maanden door en is daardoor ook niet meteen zichtbaar. Het resultaat is dat uw huid geleidelijk verstrakt en zo gelift word.

Langdurig wetenschappelijk onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat bij een ieder een duidelijk zichtbare lift te zien was. Zowel het gezicht, hals, decolleté en de behandelde delen van het lichaam waren significant verstevigd en gelift.

Te behandelen zones Gold Lift 4D Hifu

 • Rondom de ogen (Wenkbrauwen & Kraaienpootjes)
 • Voorhoofd
 • Kaaklijn (onderkin & wangen)
 • Onderkin
 • Hals & Onderkin
 • Hals
 • Decolleté
 • Boven- en onderarmen
HIFU
HIFU

Resultaten Gold Lift 4D HIFU behandeling

Hieronder treft u enkele voor en na foto’s van behandeling uitgevoerd met Gold Lift 4D HIFU.

Het resultaat van de Gold Lift 4D HIFU-behandeling apparatuur kan variëren per individu. Het opvolgen van ons advies voor na uw behandeling draagt dan ook zeker bij aan een efficiënter resultaat van uw behandeling.

Onmiddelijk na de behandeling is er een verstrakking van de huid door de krimping van de huid. De huidstructuur is gladder en de poriën zijn fijner. Daarna begint het proces van nieuwe aanmaak van collageen. Een jonge strakke huid heeft veel collageen in de huidlagen en in de SMAS laag, de huid die een HIFU behandeling heeft gehad zal veel nieuw collageen aanmaken. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect van de huid. De huid zal gladder en steviger zijn. Rimpels zijn vervaagd en weg. De huid is op een natuurlijke manier gelift.

Vaak kunt u na 1 behandeling al tot het gewenste resultaat te komen.
Resultaten Gold Lift 4D Hifu 4H-01 behandeling_01
HIFU
Resultaten Gold Lift 4D Hifu 4H-01 behandeling_02
Gold Lift 4D Hifu 4H-01 voor beauty professionals_cartridges kleine handstuk
Gold Lift 4D Hifu 4H-01 voor beauty professionals_cartridges grote handstuk

Benodigdheden Gold Lift 4D HIFU

Voor het uitvoeren van behandelingen met de Gold Lift 4D HIFU zijn er meerdere cartridges benodigd. Elk van de cartridges gaat tot een bepaalde diepte, welke weer behoort bij een behandelprotocol. Tevens wordt er onderscheid gemaakt in type cartridges voor de handstukken. De cartridges voor het kleine handstuk gaat circa 10.000 shots mee en het grote handstuk gaat circa 20.000 shots mee. De prijs voor het vervangen van een cartridges bedraagt € 595,- exclusief BTW per stuk.

Rondom de ogen en voorhoofd – 1.5mm
Gezicht – 3.0mm en 4.5mm
Nek – 3.0mm en 4.5mm
Borst – 4.5mm en 6.0mm
Armen – 6.0mm en 8.0mm
Buik – 10mm; 13mm en 16mm
Rug – 8.0mm en 10mm
Billen – 10mm en 13mm
Benen – 8mm en 10mm

Gold Lift 4D HIFU 4H-01 kopen?

Verkoopprijs: € 7.499,- exclusief BTW

Verkoopprijs is inclusief 6 cartridges. Wilt u met meer cartridges starten, vraag ons dan naar de extra voordelige uitbreidingspakketten.

Heeft u interesse om dit apparaat te huren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leasen i.p.v. kopen?

Wilt u geen fors investeringsbedrag kwijt zijn voor nieuwe medische apparatuur? Wellicht is leasen dan een optie voor u. Wij maken graag een leasevoorstel voor u op basis van 12, 24 of 36 maanden.

Leaseprijs vanaf € 169,- per maand exclusief BTW

Rekenvoorbeeld:
36 maanden + aanbetaling € 2.000,- =  € 169,- per maand exclusief BTW
24 maanden + aanbetaling € 2.000,- =  € 245,- per maand exclusief BTW
12 maanden + aanbetaling € 2.000,- =  € 469,- per maand exclusief BTW

Training bij aankoop apparatuur

Wij bieden bij onze medische en esthetische apparatuur altijd een instructie training aan. Daarnaast bieden wij ook dagopleidingen voor de behandelingen behorend bij ons productportfolio. Zo zijn uw medewerkers altijd goed getraind aan het werk bij nieuw aangeschafte apparatuur.

TRAINING

Contact

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u graag meer weten? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

  Technische specificaties Gold Lift 4D HIFU 4H-01

  Beeldscherm 15 inch kleuren touchscreen
  Energie 0.2-2.0J/cm2
  Lengte 5.0-25mm (5, 10, 15, 20, 25)
  Aantals shot (kleine handstuk) 100000 shots/per cartridge
  Frequentie (kleine handstuk) 1-10 Hz
  Aantal shots 20000 shots/per cartridge
  Optionele cartridges Kleine handstuk cartridge:

  10MHz — 1.5mm

  7MHz — 3.0mm / 4.5mm

  Grote cartridge:

  10 MHz — 1.5mm

  7 MHz — 3.0mm / 4.5mm

  4 MHz — 6.0mm / 8.0mm / 10mm / 13mm / 16mm

  Machine afmetingen 53*50*45cm
  Netto gewicht 9KG
  Voltage 110V/ 220V

  Garantie

  Bij aanschaf van de Gold Lift 4D HIFU 4H-01 zit 1 jaar fabrieksgarantie inbegrepen. Naast deze fabrieksgarantie geven wij nog 1 jaar extra garantie.

  Wij adviseren altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze service & onderhoudsafdeling.

  * De effecten van Gold Lift 4D HIFU 4H-01 zijn persoonsafhankelijk; een 100% werking voor iedereen bestaat niet. De resultaten zijn mede afhankelijk van de frequentie en interval van de behandelingen.