Hydra Facial 15 in 1

Ben jij een schoonheidsspecialiste of huidtherapeute die haar klanten een unieke gezichtsbehandeling wil bieden? Met HydraFacial 15-in-1 krijgen ze een ervaring zoals nooit tevoren. Het is de perfecte oplossing voor jouw salon of kliniek.

HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1 Platform Voordelen

Wat is een Hydra Facial 15 in 1 behandeling?

Een HydraFacial 15-in-1 behandeling is een geavanceerde huidverzorgingsbehandeling die verschillende technologieën combineert om de huid op meerdere manieren te verbeteren. Deze behandeling maakt gebruik van een gepatenteerde HydraFacial-apparaat dat meerdere stappen integreert om de huid te reinigen, te exfoliëren, te hydrateren en te voeden, waardoor een algehele verbetering van de huidtextuur en -uitstraling wordt bevorderd.

De HydraFacial 15-in-1 behandeling omvat meestal:

1. Reiniging van de huid om vuil, olie en onzuiverheden te verwijderen.
2. Exfoliatie om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren.
3. Extractie van verstopte poriën en onzuiverheden.
4. Hydratatie van de huid met voedende serums.
5. Bescherming van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Daarnaast kan een HydraFacial 15-in-1 behandeling extra functies bieden, zoals zuurstoftherapie, LED-lichttherapie, bio-microstroom, enzovoort. Deze uitgebreide behandeling richt zich op verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en algemene huidveroudering, en biedt een allesomvattende aanpak voor een gezonde en stralende huid.

HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1

Hoe werkt een Hydra Facial 15 in 1-behandeling?

Een HydraFacial 15-in-1 behandeling werkt door middel van een geavanceerd apparaat dat verschillende technologieën combineert om de huid op meerdere niveaus te verbeteren. Hier is een algemeen overzicht van hoe het proces werkt:

1. Reiniging: De behandeling begint met een grondige reiniging van de huid om vuil, olie en onzuiverheden te verwijderen. Dit helpt de huid voor te bereiden op de volgende stappen van de behandeling.

2. Exfoliatie: Na de reiniging wordt de huid exfoliërend behandeld om dode huidcellen voorzichtig te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren. Dit helpt ook om verstopte poriën te openen en onzuiverheden los te maken.

3. Extractie: Het apparaat gebruikt een zuigtechnologie om verstopte poriën te extraheren en onzuiverheden zoals mee-eters te verwijderen. Dit zorgt voor een diepe reiniging van de huid en vermindert het risico op acne en puistjes.

4. Hydratatie: Vervolgens wordt de huid gehydrateerd met voedende serums die speciaal zijn samengesteld om de huid te voeden en te herstellen. Deze serums kunnen ingrediënten bevatten zoals hyaluronzuur, antioxidanten en peptiden om de huid te hydrateren, te beschermen en te verjongen.

5. Bescherming: Ten slotte wordt de huid beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf door een beschermende laag aan te brengen. Dit kan een zonnebrandcrème of een ander product zijn dat helpt de huid te beschermen tegen UV-straling en andere milieu-agressoren.

Daarnaast kan een HydraFacial 15-in-1 behandeling extra functies bieden, zoals zuurstoftherapie, LED-lichttherapie, bio-microstroom en meer, afhankelijk van de specifieke behoeften van de huid en de doelen van de behandeling. Dit uitgebreide proces zorgt voor een algehele verbetering van de huidtextuur, toon en gezondheid, waardoor de huid er stralend en jeugdig uitziet.

Welke zones behandelden met Hydra Facial 15 in 1?

Met een HydraFacial 15-in-1 behandeling kunnen verschillende zones van het gezicht en mogelijk ook andere delen van het lichaam worden behandeld, afhankelijk van de behoeften van de patiënt en de instelling van de behandelaar. De typische zones die met een HydraFacial behandeld kunnen worden, zijn onder andere:

1. Gezicht: Dit omvat het voorhoofd, de wangen, de kin, de neus en het gebied rond de mond. Elk van deze gebieden kan individueel worden behandeld om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals fijne lijntjes, rimpels, onzuiverheden en verkleuringen.

2. Hals: De hals is een veel voorkomend gebied voor huidveroudering en kan worden behandeld om de huid te verjongen, te hydrateren en te verstevigen.

3. Decolleté: Het decolleté is een ander gebied dat vaak tekenen van veroudering vertoont, zoals fijne lijntjes, rimpels en zonneschade. Een HydraFacial kan helpen om de huid in dit gebied te verbeteren en te verjongen.

4. Handen: Soms kunnen HydraFacial behandelingen ook op de handen worden toegepast om tekenen van veroudering en schade door de zon te verminderen.

Over het algemeen kunnen HydraFacial behandelingen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de patiënt en kunnen ze worden gebruikt om verschillende huidproblemen op meerdere zones van het gezicht en lichaam aan te pakken.

HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1

Resultaten Hydra Facila 14 in 1 behandeling

Na een HydraFacial 14-in-1 behandeling kunnen verschillende resultaten worden waargenomen:

1. Verbeterde huidtextuur: De behandeling kan resulteren in een gladdere en zachtere huidtextuur, waardoor de huid er gezonder en jeugdiger uitziet.

2. Verminderde onvolkomenheden: Onzuiverheden zoals mee-eters, verstopte poriën en acne kunnen worden verminderd, waardoor de huid er schoner en helderder uitziet.

3. Hydratatie en voeding: Door het gebruik van voedende serums kan de huid gehydrateerd worden, waardoor deze er stralender en gezonder uitziet.

4. Verbeterde teint: HydraFacial kan helpen bij het verminderen van pigmentvlekken, zonneschade en andere verkleuringen, waardoor de huidteint egaler wordt.

5. Verminderde fijne lijntjes en rimpels: De behandeling kan bijdragen aan het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er jeugdiger en gladder uitziet.

Het exacte resultaat van de HydraFacial 14-in-1 behandeling kan variëren afhankelijk van factoren zoals huidtype, huidconditie en individuele reactie op de behandeling. Het is ook belangrijk om op te merken dat meerdere behandelingen vaak nodig zijn om de beste resultaten te bereiken, en dat het opvolgen van het advies voor nazorg essentieel is voor een optimaal resultaat.

HydraFacial 14 in 1
HydraFacial 14 in 1

Hydra Facial 15 in 1 kopen?

Verkoopprijs: € 2.995,- exclusief BTW

Heeft u interesse om dit apparaat te huren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leasen i.p.v. kopen?

Wilt u geen fors investeringsbedrag kwijt zijn voor nieuwe medische apparatuur? Wellicht is leasen dan een optie voor u. Wij maken graag een leasevoorstel voor u op basis van 12, 24 of 36 maanden.

Leaseprijs vanaf € 169,- per maand exclusief BTW

Rekenvoorbeeld:
36 maanden + aanbetaling € 2.000,- =  € 169,- per maand exclusief BTW
24 maanden + aanbetaling € 2.000,- =  € 245,- per maand exclusief BTW
12 maanden + aanbetaling € 2.000,- =  € 469,- per maand exclusief BTW

Training bij aankoop apparatuur

Wij bieden bij onze medische en esthetische apparatuur altijd een instructie training aan. Daarnaast bieden wij ook dagopleidingen voor de behandelingen behorend bij ons productportfolio. Zo zijn uw medewerkers altijd goed getraind aan het werk bij nieuw aangeschafte apparatuur.

TRAINING

Contact

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u graag meer weten? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

  Technische specificaties Hydra Facial 15 in 1

  Merknaam Hydra Facial 15 in 1 Huidverzorgingsmachine
  Model HD14
  Technology Hydro-dermabrasie, fotonenlicht
  Touch screen 15,4 inch kleurenaanraakscherm
  Handstuk Eén machine met 11 handgrepen
  – Hydro-dermabrasie met 8 tips
  – Bio-microstroom 1 stuk
  – Fotonenlamp met 2 handvatten
  – Spuitnevelpistool 1 stuk
  – Ultrasoon 2 handgrepen
  – Diamantschillen 1 st
  – Huidscrubber 1 st
  – Vacuümpen
  – Hoge frequentie
  Maximale uitvoer 250VA
  Netto gewicht 83,5KG
  Voltage 110V-240V 50Hz/60Hz

  Garantie

  Bij aanschaf van de Hydra Facial 15 in 1 zit 1 jaar fabrieksgarantie inbegrepen. Naast deze fabrieksgarantie geven wij nog 1 jaar extra garantie.

  Wij adviseren altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze service & onderhoudsafdeling.

  * De effecten van Hydra Facial 15 in 1 zijn persoonsafhankelijk; een 100% werking voor iedereen bestaat niet. De resultaten zijn mede afhankelijk van de frequentie en interval van de behandelingen.