Het nieuwste huidverzorgingsapparaat, de BioPen T6, is zojuist gelanceerd en belooft een revolutie teweeg te brengen in de wereld van schoonheidsbehandelingen.

Dit geavanceerde apparaat, ontworpen voor gebruik in schoonheidssalons, biedt een breed scala aan innovatieve functies en technologieën om de huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen.

Met de BioPen T6 kunnen gebruikers profiteren van een combinatie van geavanceerde technologieën, waaronder
RF (Radiofrequentie) voor huidversteviging en collageenregeneratie,
EMS (Microstroom) voor diepe huidstimulatie,
blauw LED-licht voor het verminderen van ontstekingen en pigmentatie.

Met vijf intensiteitsniveaus voor zowel RF als EMS, biedt de BioPen T6 een aanpasbare en gepersonaliseerde huidverzorgingservaring voor elke gebruiker.

Een van de unieke kenmerken van de BioPen T6 is de elektrische massage lift, die specifiek is ontworpen om de gezichtsspieren te stimuleren en de huid te verstevigen. Door de kloksgewijze en tegen de klok in rotatiemassages kunnen gebruikers gerichte lifting krijgen voor zowel de rechter- als de linkerzijde van het gezicht.

Met een handig 5-inch touchscreen en een slanke zwarte aluminium behuizing is de BioPen T6 niet alleen geavanceerd in functionaliteit, maar ook elegant in ontwerp. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van aangepaste instellingen, waaronder RF/EMS-sterkte, rotatiesnelheid en werktijd, om een gepersonaliseerde en optimale huidverzorgingsroutine te creëren die past bij hun individuele behoeften.

Schoonheidssalons over de hele wereld verwelkomen nu de BioPen T6 als een essentiële toevoeging aan hun behandelingen, en klanten kunnen zich verheugen op een verbeterde huidgezondheid en een stralende teint dankzij deze baanbrekende technologie.