Het is bijna tijd voor het meest opwindende beauty-evenement van het jaar! Van 6 tot en met 8 april 2024 zullen beautyprofessionals en liefhebbers vanuit het hele land samenkomen in de Jaarbeurs Utrecht voor de langverwachte Beauty Trade Special 2024. MedAes Europe is verheugd om aan te kondigen dat ze deelnemen aan dit baanbrekende evenement en kijken er reikhalzend naar uit om hun nieuwste innovaties en hoogwaardige huidverzorgingsproducten te presenteren aan het publiek.

Beauty Trade Special 2024 belooft twee ruime hallen gevuld met alles wat het vakgebied van schoonheid en wellness zo fascinerend maakt. Dit jaar belooft extra speciaal te worden met een mix van vertrouwde favorieten en nieuwe verrassingen die de bezoekers zullen betoveren en inspireren.

De aantrekkingskracht van Beauty Trade Special ligt in de unieke combinatie van zakelijke kansen, inspiratie, educatie en natuurlijk plezier. Het is niet alleen een plek waar professionals kunnen netwerken en lucratieve zakelijke deals kunnen sluiten, maar ook waar ze hun kennis kunnen verdiepen en genieten van waardevolle interacties met collega’s, alles binnen een stijlvolle en stimulerende beauty ambiance.

Het evenement richt zich op de serieuze beauty professional die zijn vak serieus neemt en streeft naar excellentie op elk gebied. MedAes Europe, als vooraanstaande speler in de branche, is vastbesloten om aan deze hoge normen te voldoen. Op stand 11A111 zullen zij hun assortiment van hoogwaardige huidverzorgingsproducten presenteren, die worden ondersteund door deskundig advies van hun team van professionals.

Bezoekers kunnen uitkijken naar een uitgebreide selectie van producten die zijn ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van hun klanten te voldoen, variërend van gezichtsverzorging tot lichaamsverzorging en alles daartussenin. Of het nu gaat om anti-aging serums, hydraterende crèmes, of speciale behandelingen voor verschillende huidtypes, MedAes Europe heeft voor elk wat wils.

Naast het presenteren van hun producten, ziet MedAes Europe ernaar uit om waardevolle gesprekken aan te gaan met bezoekers, waarbij ze hun expertise delen en advies geven over de nieuwste trends en technologieën op het gebied van huidverzorging. Ze zijn vastbesloten om een onvergetelijke ervaring te bieden aan iedereen die hun stand bezoekt.

Openingstijden bezoekers:

  • Zaterdag 6 april: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 7 april: 10.00 – 17.00 uur
  • Maandag 8 april: 10.00 – 17.00 uur

Kaarten voor Beauty Trade Special 2024 zijn verkrijgbaar via https://beautytradespecial.nl/tickets-bestellen/. Bovendien biedt MedAes Europe een speciale leverancierscode, BTS-2024-LV, waarmee bezoekers 50% korting kunnen krijgen op de toegangsprijs.

Mis deze kans niet om MedAes Europe te ontmoeten en te ontdekken wat zij te bieden hebben op Beauty Trade Special 2024 in de Jaarbeurs Utrecht. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol inspiratie, educatie en natuurlijk, prachtige huidverzorging.