• Verbetering van de huidtextuur: De behandeling kan dode huidcellen helpen verwijderen en de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen stimuleren, waardoor de huidtextuur glad en egaal wordt.
  • Vermindering van acne: Laserenergie kan helpen acne-veroorzakende bacteriën te doden en ontstekingen te verminderen, wat leidt tot minder acne en het voorkomen van toekomstige puistjes.
  • Littekenbehandeling: De behandeling kan acnelittekens, littekens veroorzaakt door een trauma of operatie, en andere soorten littekens helpen vervagen door de productie van nieuw collageen te stimuleren en de textuur van de huid te verbeteren.
  • Huidvernieuwing: Door de collageenproductie te stimuleren, kan een houtskoolbehandeling fijne rimpels, lijntjes en andere tekenen van huidveroudering helpen verminderen, waardoor de huid er jonger en frisser uitziet.

Over het algemeen wordt een koolstoflaserbehandeling gebruikt om de algehele conditie en het uiterlijk van de huid te verbeteren en om een ​​verscheidenheid aan huidproblemen aan te pakken.